3 favoriter i badrumsskåpet

Hej på er!

Hoppas ni mår bra. Det är en mycket mycket trött mama här. Truls håller på att få tänder och ovanpå det en förkylning. Lille stackaren. Så det blir inte mycket till sömn om nätterna nu. Hoppas det lättar snart.

Något som jag gärna ger lite extra tid när sömnen får lida är min hudvård. Lägga en mask eller göra en peeling. Känner mig oftast lite piggare och om inte åtminstone fräschare.

Moi imorse. Precis kommen ur duschen för att vakna till liv och så en skön ansiktsmask på det.

Jag har använt Dermalogicas produkter i flera år och de funkar väldigt bra för mig. Har en orolig och känslig hy och denna serie har hjälpt mig få en bättre balans i hyn.

Ovan är mina 3 favoriter.

  1. Skin Smoothing Cream – En trogen följeslagare som funnits i badrumsskåpet länge. En underbar mjuk och återfuktande kräm. Brukar använda denna främst om natten och så har jag en annan lite lättare kräm dagtid.
  2. Charcoal Rescue Mask – Det var denna jag använde imorse. En nyhet som jag inte testat innan. En lermask som känns behaglig och kylande på huden. Rengör på djupet och slätar ut fina linjer. Blev genast en ny favorit.
  3. Daily Microfoliant – Det här är bästa peelingen! Mild enzympeeling i pulverformat. Löser upp döda hudceller och hämmar hyperpigmentering. En riktig guldklimp som gör under för hyn och dess lyster.

(Fet text är klickbar, i vanlig ordning)