När mammahjärtat värker

Den första febern

Igår eftermiddag märkte jag att det var något som inte riktigt stämde med min lille älskling. Jag höll på att byta om för ett träningspass senare på kvällen och hade lagt Truls i vår säng. Han Började stortjuta och slutade bara när han var i min famn. Vi satte oss i soffan och jag slog på Bolibompa. Han ville bara sitta i min famn och liksom satt där helt stilla, lutad mot mig. Så mysigt, men olikt honom. Brukar inte kunna sitta stilla så länge. Plötsligt märkte jag att han andades tyngre och var tvungen att ta fram mobilkameran för att se om han sov. Visst gjorde han det. Somnat rätt upp och ner. Han som annars bara somnar till vaggning. Lite senare, när han vaknat, tog vi tempen och han hade mycket riktigt feber.

 Det värker så i mammahjärtat när man ser att ens barn inte mår bra. Vill ju bara göra allt för att de ska gå över. Min lille bebis som nu känns så stor kändes plötsligt så ynkligt liten och nyfödd igen.

Idag har han inte haft feber men det har märkts att han inte varit hundra. Som en koala på mig och inte haft bra aptit. Stackars liten.

Den första febern alltså.
Vi får hoppas att det går över fort.

4 thoughts on “När mammahjärtat värker

    1. Tack kära du <3 kanske en tand eller vårförskylning på G. Han verkar må betydligt bättre nu, tack och lov! Kram på dig

    1. Ja det är mycket möjligt. Han har nyligen fått två stycken. Kanske någon till som ligger och trycker. Han mår iallafall mycket bättre nu, tack och lov! Kram på dig

Comments are closed.