Valborgsmäss och strålande sol


Truls vägrade att sitta i sin matstol till middagen så mamman fick vara lite kreativ och placera honom på köksbänken. Det var en riktig succé.

Efter att ha spenderat dagen vid Krapperup och bokstavligen vräkt i oss gudomlig mat på Holy Smoke så blev dagssömnen för denna lille herre något ruckad. Det blev en sen eftermiddagsvila där jag fick gå in och väcka en djupt sovande bebis. Ingen höjdare för en som helst vill sova vidare. Efter bestämda protester mot köksstolen med krokodiltårar var det tacksamt att få sitta på köksbänken och få slå med burklocket mot väggen. Snart var humöret på topp igen och teaterapan var i sitt esse.

Har ni förresten tänkt på det att det nästan aldrig slår fel med vädret på Valborg? Så långt jag kan minnas har det i princip alltid varit solsken. Förutom ett par enstaka gånger såklart. Efter ett minst sagt knepigt väder igår var det svårt att förutspå att vädret idag skulle bli såhär strålande. Rent ut sagt underbart.

Hej hej våren.