Ljusglimtar från gårdagen

Ett bildregn från gårdagens bröllop. Vilken fantastisk dag, och vilket väder vi bjöds på! Ljuvligt.

Det var däremot något kaos innan vi kom på plats. Jag var som jag tidigare skrev på jakt efter skor i sista minuten. På parkeringen utanför Väla går en av de skor jag har på mig, sönder. Går inte att gå med den hur jag än försöker. Till slut inser jag att jag inte har något val. Jag får gå med en sko inne på varuhuset. Jag ringer mannen och låtsas som ingenting inför alla människor och trippar till närmsta skobutik och impulsköper ett par flip flop. Letar sedan i flera skobutiker efter skor som kan passa till min klänning. Är så fokuserad på att ha beiga skor, men som ni kan se blev det inte så. Jag föll slutligen för ett par pangröda pumps. Nöjd och belåten bär det av hemåt igen. Försöker få ihop en rättvis tidsplaneringen av hämtning och lämning av Truls och räven, samt tid att göra sig iordning.

Den planeringen brast totalt.

Jag blir inte klok på att hålla tiden sedan vi blev föräldrar. Var alltid så bra på att hålla tider innan. Men nu, tycks vi alltid komma försent eller i sista minuten.

Vi landar i kyrkan med hjärtat i halsgropen. Full gas in på parkeringen och snabbt ut och jag försöker hålla takt med mannen, i klackar och allt, som springer in i kyrkan. Hinner knappt andas ut innan klockorna ringer och bruden gör intåg. pjuh.

Måste jobba lite på min planering. Usch för att stressa och slåss mot tiden.

Så dagen må ha börjat i tecken av lite kaos, men när vi väl var på plats, släppte allt och vi hade en fantastisk dag och kväll.
Så vacker ceremoni, bröllopsmiljö och inte minst ett slående vackert brudpar.

Jag har sagt det innan, men säger det igen. Bröllop är bara något alldeles speciellt.

6 thoughts on “Ljusglimtar från gårdagen

  1. Såååå underbara bilder och såååå fin du är <3 läckert med de röda pumpsen. Mindre kul med stress såklart men tur ni fick en toppendag. Kramisar

Comments are closed.