Välkomna hit!

Så roligt att så många nya har hittat hit! Ni är så välkomna, varenda en.
Jag hoppas innerligt att ni ska trivas.

För er som inte är gamla i gemet, vet kanske inte så mycket om mig och vad jag pysslar med. Så då kan det väl passa med ett litet “vem-är-underminavingar” inlägg. Eller?

Jag som driver Under Mina Vingar heter Caroline. Är 27 år och bor tillsammans med min lilla familj i Helsingborg. Min man heter Johan. Han jobbar som mäklare på Fastighetsbyrån här i stan.

Sedan 10 mån tillbaka är vi också föräldrar, till Truls. En mycket glad liten prick (när han inte är fullständigt tills sig. Han är av eller på, kan man säga) som tycker det bästa som finns är att stå i centrum. Främmande som o-främmande folk. Det spelar ingen roll. Han älskar uppmärksamhet och att få spela allan. Det är lajvet.

Förutom Truls har vi också en liten blandras, som vi kallar Räven. Hon heter inte det egentligen, men det har kommit att bli hennes alias här. I verkliga fallet heter hon Belle och är en trogen och självklar del av familjen, sedan drygt 6 år tillbaka.

Vi har nyligen sålt vår sekelskiftespärla i norra delarna av Helsingborg, och letar nu med ljus och lykta efter huset med STORT h. Tills dess kommer ni få hänga med ut på landet, närmare bestämt Söderåsen. Där kommer vi husera tillfälligt tills vi hittat hem.

Och det var familjen det.

När jag inte bloggar och går bananas med kameran finner ni mig antingen som marknadsansvarig på en liten studio som gör mobilspel, eller också som webbdesigner för min egna byrå – C DESIGN.

Det var nog allt jag kan komma på just nu.
Vill ni veta något särskilt är det bara att lämna en liten hälsning, så ska jag dela med mig av det.

Men nu vill jag veta lita om er. Fina läsare.
Vem är du? Var bor du? Varför kikar du in här? Vad vill du läsa om här inne?
(eller något i den stilen)

Skriv några rader i kommentarsfältet, så blir jag så himla glad.

OCH välkomna hit. Återigen.

6 thoughts on “Välkomna hit!

  1. Hej. Tack för inbjudan. Du verka ha en härlig blogg som alla andra på Elsas. Jag kommer att följa dig. Jag har precis blivit pensionär o mitt största intresse förutom familjen är inredning så jag vet att din blogg är något för mig.Barn o mode med.Rätt att det är stor ålderskillnad kan man ha samma intresse.

Comments are closed.