Verkligheten utan piff

Såhär ser det ofta ut. Verkligheten. Utan piff. Vardagen som den är utan filter.

Det kan ju tänkas att det alltid är fotovänlig hemma hos en bloggerska eftersom det oftast är det som visas på bild. Men jag är fullt normal (hur man nu vill tolka det) och för det mesta så är det kaos här hemma. Om jag ska vara riktigt ärlig. Med en tiomånaders och att ständigt vara hemma, kan det tyckas att man bör ha ordning och reda. Undanplockat och rent. Men även om det känns som jag inte gör annat än att plocka undan, laga mat och varva det med hund & vagn promenader, så är det likt förbannat alltid något som behöver göras. Sådan skillnad på hur det var innan menar jag. Innan vi fick Truls då. Kanske är det för att man spenderar mycket mer tid hemma och att man då donar och har sig mer i hemmet, än när man t.ex. sitter på kontoret. Inte att glömma att man har en liten människa som ju också tar x antal timmar från vad man tidigare hade att disponera på annat.

Jag kan därför bli så trött på de som påstår att man har all tid i världen när man är föräldraledig.
Hur får man till det liksom?

Jag har då inte en aning.

Hur som helst.

Såhär såg det alltså ut för någon timme sedan. Precis innan sleepy time för Trulle. Lite lagom stök och spår av balkong möblemang (jag har minsann lyckats pricka in en på tok försenad sommar städning av balkongen, Ni ska få se…) i ett vardagsrum som badar i solsken.

Det ljuset får en att glömma alla måsten och koppla av för en stund.
Och det, vänner, är precis det jag ska göra nu.

2 thoughts on “Verkligheten utan piff

Comments are closed.