Strandhäng

Har haft en alldeles underbar söndag. Sommaren är här och vi har hängt på stranden och myst med våra fina vänner. Truls har varit på sitt allra bästa humör och det är bara så ljuvligt att få hänga med honom när han är sådär mysig och nöjd med livet.

Helgen har varit intensiv, minst sagt, så jag har inte haft tid att kika in till er. Men kameran är full med bilder från helgens aktiviteter så det blir inlägg om det i veckan. För nu är jag mest såsig i huvet av all sol, blandat med en alldeles för tidig uppgång imorse. Det blir så när man har haft Truls kusin över natten. Men mer om kusinhäng och att rodda två bebisar i veckan.

Hoppas ni njuter av helgens slut och att solen skiner på er.

Puss

6 thoughts on “Strandhäng

  1. Vad mysigt det ser ut!
    Väskan!! Varifrån? Och de rosa badshortsen var också supercoola;)

    Camilla

Comments are closed.