Morgonstund har guld i mun

Truls och jag startar alltid dagen här, i soffan, framför nyhetsmorgon. Jag tar min första kopp kaffe och han är sådär gosigt nyvaken och mysig. När vi vaknat till liv tar vi oss till köket och äter frukost.

En härlig start på dagen, helt enkelt.

Idag ska vi förbereda för helg. Det ska tvättas och storhandlas massa gott inför fredagsmyset. Vi ska också införskaffa flyttkartonger. Det är hög tid för oss att börja flyttpacka. Vi siktar nämligen på att flytta om 2 veckor (!!). Känns lite vemodigt att lämna denna lägenhet. Vi har trivts så himla bra här. Samtidigt som det också känns spännande för vad vi har framför oss. Hoppas vi hittar vårt drömhem inom närmaste året.

Men innan dess fångar vi alltså denna morgon och har mys här, i soffan, framför nyhetsmorgon,

3 thoughts on “Morgonstund har guld i mun

Comments are closed.