Topp 3 Nagelbitare

Jag är en riktig sucker för spännande thrillers och det är den kategori jag helst ser på i rutan. Just nu blir det tyvärr inte så mycket serieplöjande. Jag somnar mest i soffan innan kl slagit 21. haha. Men när jag var gravid och sjukskriven lejde jag Netflix som aldrig förr. Avsnitt efter avsnitt, serie efter serie.

Det är tur det finns så stort utbud på bra serier idag. Vet inte hur jag tagit mig igenom min graviditet annars.

Hursomhelst, tänker jag tipsa om mina bästa nagelbitare denna fredagskväll.
Om ni har lite idétorka, kan jag varmt rekommendera följande:

Hannibal

Med bl.a. Mads Mikelsen i rollen som Hannibal Lecter. Serien utspelar sig kring förhållandet mellan den kända psykiatern (Hannibal Lecter) och hans patient, en ung FBI kommissarie som hemsöks av sin förmåga att sätta sig in i seriemördares tankesätt och händelseförlopp.

The Killing

Baserad på den danska serien Förbrytelsen. Serien utspelar sig i Seattle och man ser Joel Kinnaman i en av huvudrollerna. Till skillnad från många andra kriminalserier så utreds här ett fall per säsong. Otroligt spännande serie och jag kunde bara inte sluta titta.

American Horror story

En amerikansk skräckdramaserie som till idag har sänts i 6 fristående säsonger, där min absoluta favorit är säsong 2 – Asylum.  Denna utspelar sig år 1964 och följer patienter, doktorer och nunnor på mentalsjukhuset Briarcliff i Massachusetts och är nästan lite för läskig emellanåt. Men likt ovan kunde jag inte sluta titta. Sjukt spännande och välgjord.

Hoppas ni kan finna lite inspo av dessa, och att en å annan fredagskväll i soffan blir räddad.
Här har vi just nattat Truls och ska se om vi kan leta rätt på en ny serie eller film.

Trevlig kväll!