Dille på kroklister

Vi har sett dem lite överallt i våra hem den senaste tiden. Kroklisten, som känns hetare än nånsin. Jag tycker de är så himla fina och praktiska på en och samma gång. Finns så många ställen som de lämpar sig bra. Köket, sovrummet, eller i badrummet för all del. Hänga upp sådant som man tycker är fint, sådant som är bra att ha till hands, eller bara något som behöver hängas upp helt enkelt. Som morgonrocken, eller grytlapparna. Jag är då sugen på att ha flera sådana här hemma. Minst 2. En inne hos Truls och en i köket.

Bilderna ovan kommer från Anna Kubel. Den mörka, i bilden överst, har hon minsann gjort själv. Det satte igång tankarna hos en annan. Och jag ska nu försöka ge mig an något liknande jag också.

Det som behövs är rundstav, ett stycke planka och bets/färg efter smak.

Bra mycket snällare för plånboken än att köpa sig en. Om man nu, liksom jag, kan roa sig med projekt likt detta för hemmet.

Så vad tycker ni, är det där med kroklister en hiss eller diss?

4 thoughts on “Dille på kroklister

  1. Definitivt hiss 🙂 Hittade en gammal gammal i gömmorna som jag hängde upp i sovrummet nu när vi gjorde det iordning, perfekt till halsband, sidenmorgonrocken (som bara används ibland, mest snygg ;-)) och som en detalj som höjer rummet.

    1. Åh vilken lyllos att hitta en! Blir ju lite annat än med än ny liksom. Ska försöka få min till att se gammal ut 😉

    1. Tack snälla… och välkommen hit! Roligt att få höra lite om vilka ni är som läser 🙂

Comments are closed.