Ordningen återställd

   

Så, då var man återställd efter att varit utan en ordentlig kamera i några dagar. Har införskaffat mig ett nytt 24-105 objektiv. Kunde inte vänta en sekund efter jag kom innanför dörren med att testa det. Betydligt maffigare och tyngre än vad jag är van vid. Har främst använt 50-1,4 tidigare. Som är ett fast objektiv utan zoom. 24-105 är en normalzoom och ska enligt Canon själva vara ett utmärkt allround-objektiv för såväl porträtt och miljö.

Det tar lite tid att lära känna ny optik, men nörd som man är ska jag nog bekanta mig ganska snabbt.

En första bild (med nya objektivet) här på bloggen, blir en tjuvkik i vårt sovrum. Där det kommit upp en baldakin (Lakewoodliving HÄR) i dagarna. Och så vintage ljusstakarna i trä från Snowdrops Copenhagen i fönstret. Älskar dem.

En tjuvkik på sovrummet alltså.
För den som är nyfiken, kommer det bjudas på fler bilder i dagarna.

Fin kväll till er.

2 thoughts on “Ordningen återställd

  1. Kul med nytt objektiv!! Jag är sugen på att skaffa ett men är så dålig på teknik och orkar inte.. men snart måste jag ta tag i det!

    1. Ja när man älskar att fotografera så är det som julafton när man var liten 😉 beroende på vad du ska fota så är jag mycket nöjd med de jag använder. 50 mm är ett mycket ljusstarka objektiv som är perfekt för porträtt. Där får du mycket för pengarna. Vill du ha zoom så är det jag nyss köpt 24-105 superbra, och har många användningsområden. Tips är att gå till butik och få en känsla för olika objektiv. Sedan kan man ofta komma över bra nybegagnade via blocket eller liknande. Lycka till! Kram

Comments are closed.