Godmorgon

Godmorgon fredag!

…och vilken morgon. Ser ut att bli en strålande dag med betoning på sommar. Åh äntligen lite värme och sol. Det har inte varit särskilt mycket av den varan i år, så då får man njuta extra mycket tycker jag. Får bli några dopp i poolen tror jag minsann.

Hela dagen igår spenderades med kollegor på Lögnäs gård utanför Laholm. 5 kamp, spa och god mat. Lyx för en småbarnsmamma. Det fanns bl.a. en japansk pool, som var grund och ljuvligt varm, där man liksom flöt runt.

Alltså, jag tror nästan jag somnade där en stund. Så skönt och avkopplande. Kommer leva länge på den stunden vill jag lova.

Perfekt tillhåll för konferens, möhippa, bröllop, eller liknande.

Förutom att njuta av solen idag, ska jag och Truls passa på att göra lite ärenden. Vi behöver bl.a. köpa nya lakan. Vi har nämligen beställt en ny säng från Sova som kommer levereras inom ett par veckor. Storlek 210×210. Halleluja. Ganska stor uppgradering från vår 160×200 som vi har idag. Och våra nuvarande lakan kommer inte passa nya sängen, som ni säkert kan räkna ut.

Nya lakan får det bli och så ett paket med kläder till vår lille som ska hämtas ut.
Men först sätter jag mig här och intar lugnet, innan dagen river av på riktigt.

Vad ska ni hitta på denna ljuva fredag?

2 thoughts on “Godmorgon

Comments are closed.