När man inte hinner med

Hej fina ni. Jag har varit lite avlägsen här de senaste dagarna. Tiden har runnit ur händerna på mig, och jag har varit så trött, så trött. Onsdag förra veckan fick vi sällskap av den här skönheten. En 5 mån gammal jaktlabbe. Dumt nog hade Belle lyckats tajma sitt löp, men vi var inte säkra på att den unge herren skulle märka det (Är ju inte riktigt könsmogen ännu). Vilket vi snabbt fick äta upp, för halleda vilket liv det blev på hundarna. Han märkte det så det stod härliga till, och Räven var inte blyg med att visa upp ändan hon heller. Det går ju liksom inte riktigt att ha en bebis och samtidigt försöka hålla isär två skogstokiga hundar som försöker komma till. Det var bara att försöka lösa situationen. Räven har därför fått husera på annat håll, och jag har ändå haft fullt upp med en valp och en 1åring med humör. Jag har varit så trött om kvällarna så jag bara stupat rakt ner i soffan. Haft ambitioner om att kika in till er, men sen har det bara varit go’natt.

En vecka senare och en vardagsrumsmatta fattigare (min stackars fina matta :'() lämnar vi den här vilda 5månaders skönhet imorgon. Tillbaka kommer en i förhållande, lugn liten räv. Hon är efterlängtad.