Fyndtips

Förra veckan skrev jag om att vi var på jakt efter belysning till köket. Jag måste bara tipsa om mitt fynd. Hittade en glaskupa och upphäng som passade på Ikea. Kupolen kostade 199:- och upphänget 150:-. Allt som allt 350:-(!!). Är inte detta fynd så säg.

Fin eller hur?

Vill som jag tidigare nämnt inte ta för mycket uppmärksamhet av en taklampa, då vi inte har så högt i tak. Den här kommer bli alldeles utmärkt. För att fylla ut den stora kupan hittade jag glödlampa av större modell på Clas Ohlson.

Nu ska den bara komma upp också.

Hoppas ni haft en fin tisdag. Jag har haft min första dag på nya jobbet. Huvudet är fullproppat med information och tankarna går kors och tvärs. Det är ju alltid så med ny miljö, iallafall för mig. Så mycket att ta in. Har haft en väldigt givande dag, och jag känner mig så nöjd och förväntansfull med den här tjänsten. Känslan av att hitta rätt.

Sprillans ny dator har jag också fått. YAY! Trist nog fungerade inte laddaren, svängde förbi Apple påvägen hem i hopp om att kunna byta in den. Jag måste säga att jag blev så otroligt missnöjd med deras sätt att hantera en sådan här sak. Eftersom laddaren kommit med datorn, så kan jag tydligen inte göra ett byte till en ny, utan måste boka tid med en tekniker som kan kika på saken. En tekniker fanns såklart inte tillgänglig på plats. Vilket innebär att jag måste återkomma till butiken igen. Ovanpå det fick jag själv punga ut nästan 1000 spänn på en ny laddare (Kan ju inte vara utan laddare). Tills att den andra laddaren är ordnad får jag alltså ligga ute med 1000 spänn. Tycker det är under all kritik när det är en sprillans ny produkt, som inte fungerar. Helt otroligt att lägga den bördan på kunden. Apple fantast i all ära, men här blev jag otroligt irriterad.

Alltså tumme ner för Apple idag, men tumme upp för nytt jobb och belysningsfynd.

3 thoughts on “Fyndtips

  1. Riktigt snyggt IKEA-hack till lampa 🙂 Sparar tacksamt detta tips då det är så svårt att hitta snygga (och prisvärda) taklampor!

    Kul också med nytt jobb, får man fråga vad det är för tjänst? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *