Höstmyset kan börja

Oktober är här, och det märks med omnejd. Träden står sådär praktfulla i eldiga toner och luften har blivit friskare och klarare på nåt vis. Det blir allt mörkare och man kurar mer inne. Jag älskar denna tiden på året. När vi är mitt uppe i hösten, innan det blivit helt grått och kalt. November är dyster tycker jag. Tur december och julen lyser upp.

Jag väntar spänt på nya överdrag till vår soffa från Bemz. De ska enligt posten vara påväg. Har jag tur så är dem i mina händer imorgon. Ni kan tro att jag knappt kan bärja mig. Det kommer bli så fint med en soffa i hellinne, och bryta från det vita. Har även börjat spåna på lite nytt fluff till soffan. Nog bäst att vänta till sofftyget är på plats, och man kan känna efter. Men otålig som jag är har jag alltså redan börjat kika på lite nytt till soffan. Här nedan ser ni mina favoriter från Ellos. Jordiga toner, med lite inslag av grönt. Gillar denna paletten mycket. Känns höstligt tycker jag.

Grågrön sammetskudde HÄR
Beige linnekudde HÄR
Linnekudde Himla HÄR
Fårskinn HÄR
Pläd HÄR

Har nyss slått mig ner i soffan. Tusse sover och jag har tagit mig tid att lulla runt, plocka och dona, med mjuk musik i bakgrunden. Det där eviga plockandes, som kan kännas så trist, tycker jag faktiskt är som terapi för själen. Åtminstone, när jag få göra det i min ensamhet. Jag mår så mycket bättre, när jag väl slår mig ner om kvällarna, om hemmet är fint och iordning. Kan störa mig på röra och har då svårt att koppla av. Något skadad kanske, men sån är jag. Det är inte alltid man får till det nu när man har en liten, men åh vad jag älskar när det klaffar. Som ikväll. Ikväll njuter jag må ni tro.

4 thoughts on “Höstmyset kan börja

  1. Kanon fina färger ihop kommer bli kanon till din soffa med nya klädsel👍😍 kommer bli så spännande att få detta👍👍👌

    1. Ja, blir ju som en helt ny soffa! De vita har fått stå ut med mycket genom åren, så det var hög tid. Precis, så mysigt! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *