Ett hem i förändring

Några färska pics från köket, som fått lite nytt, Bl.a. en stol från Jotex (HÄR) och så lite nya skärbrädor och ett grytunderlägg, Från Kitchentime (HÄR, HÄR & HÄR). Jag märker allt mer att sedan vi flyttade ut hit, så har min stil börjat förändras. Jag går mer och mer ifrån det vita. Vill ha in mer färg, och få det mer ombonat. I sekelskiftesvåningen så hade vi mycket vitt, och ganska avskalat. Men här blir känslan annorlunda, och då vill jag också inreda annorlunda. Så att det passar in på platsen. Jag dras alltså mer och mer åt det lantliga hållet. Lite jobbigt för sinnet emellanåt, men så roligt för inredningsnerven, som får jobba på högvarv, innan rätt känsla har infunnit sig. Ganska kul ändå, att förändra. Vore så tråkigt om man hade exakt samma stil livet igenom. Eller hur?

Det tar sig allt mer här hemma, men vi är inte riktigt där ännu. Men det får lov att ta tid. Även för den som är otålig. Jag tror det blir bäst då. När idéerna får sjunka in och förändras, och sedan slutnigen landa, i något som man känner sig nöjd med länge.

Så tänker iallafall jag med mitt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *