Söta små tossor

En något piggare mamma och Truls idag. Skönt. Vi har dock hållit oss mestadels inne idag med, för nu börjar den svenska vintern gör intåg. Hugh, vilket väder vi haft idag. Kraftiga vindar såg till att bara lämna enstaka löv kvar på träden och det har knakat rejält om husknutarna. Detta känns som ett tecken på att dra fram vinterstassen. Vinterjackorna har fått ta plats i hallen och jag har börjat bunkra varma plagg åt Truls. Har fått lite dille på ull och beställt hem flera plagg från Gladerollinger, bl.a. dessa randiga byxor från Minimalisma och så en stickad tröja från Konges Slojd. Och när jag var hos Soluppgången häromveckan, kunde jag bara inte låta bli dessa små tossor från Sheperd. Så söta! Våra golv är så kalla här hemma, så dessa blir perfekt att hålla små fossingar varma och goa i vinter. Ni hittar dem HÄR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *