Fredagspeppen

Har sovit så gott inatt. åh känslan av att vara utvilad är så underbar och få förunnat som småbarnsförälder. Truls har kommit in i en orolig sovperiod. Han vaknar ofta och är helt hysteriskt ledsen. Då är det enda som hjälper att ta med honom över till vår säng, så han får sova tätt intill. Där kopplar han av och kan somna om, men det blir ändå några uppvak där han är ledsen och det tar en stund innan han kan somna om. Misstänker att det är mardrömmar som spökar?

Har precis lagt honom nu för middagsvilan, sitter och tar mig en lugn stund innan jag måste ta tag i fix och packande. I eftermiddag åker jag till Köpenhamn över helgen, med 4 fina vänner. Peppen över det är maximal. Känns så lyxigt och mysigt att komma iväg med sina tjejer. Vi har bokat in oss på mysigt hotell och restauranger, och imorgon ska vi ta oss till Odense och Tine K. Ujujuj vad jag ser fram emot detta.

Packar ner kameran och tänker att ni ska få hänga med också.

Men nu – en stunds vila.
Ha en skön fredag <3

 

2 thoughts on “Fredagspeppen

  1. Men ååå vilken liten raring!!!
    Ja, det är nog säkert mardrömmar… Hu, jobbigt när de har sånna perioder.
    Du, ha en riktigt härlig helg med tjejkompisarna nu :)))
    Kram Anna

Comments are closed.