Mini a ture vinter

– Samarbete Jollyroom –

 

Vi har haft en så himla mysig helg. Lyxigt att ha mannen, pappan, hemma hela helgen. Inget helgjobb som drar, bara två hela dagar att vara tillsammans och njuta. Helt klart en stor fördel, med att jag jobbar och han är hemma. Alla helger i 3 mån framöver kommer innebära ledighet för oss allihop. Underbart!

Idag har vi varvat städning av hemmet med bus och lek ute på gården. Vi har invigt Truls nya vinterset från Mini A Ture. En ljuvlig dunjacka med toppad huva och ett par överdragsbyxor i samma kulör i slitstarkt tyg. Jackan finns HÄR (med 20% rabatt nu dessutom) och byxan HÄR. Hans mössa har jag hittat HÄR. Sedan han tog sina första steg i veckan, vågar han upptäcka världen på egna ben allt mer. Han ställar sig och släppar taget. Tittar med förundran och utbrister, – Ooooujh! gång på gång. Det är ren lycka att se. Jag gissar att han bara om någon vecka kommer kunna ta sig runt helt utan att behöva någon hjälp.

Nu ska mannen och jag sätta oss framför the Night off och ladda för ny vecka.
Hoppas ni har haft en fin helg, och så önskar jag er en mysig kväll.

Kram. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *