Jim Rickey nörda

De snyggaste sneakersen kommer från Jim Rickey. Iallafall om ni frågar mig. Har helt snöat in på detta märket i höst. Har nu två stycken olika par i min ägo. Ett av dem är dessa bordeaux röda i mocka och med lite platå. Så snygga. Och sköna. Kärlek vid första ögonkastet. Dessa går varmt om dagarna på kontoret.

Sitter hemma själv ikväll och väntar in mannen som är på kvällsmöte med jobbet. Är helt slut om kvällarna. Så mycket med omställningen av att gå från mammaledighet till heltid. Särskilt när man har en helt ny tjänst, så mycket att ta in menar jag. Men oj så roligt jag har. Dagarna susar förbi och jag får göra sådant som jag tycker är tokkul. Finally, har man hittat rätt plats i arbetslivet.

Hoppas ni har en riktigt skön lill-lördag där ute.
Nu blir det en kopp té och ett avsnitt av the Night off.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *