En dag hemma med honom

När pappan är i Stockholm på utbildning får jag nöjet att hänga med den här lille älskade ett par dagar. Vi har tagit ikapp lek och bus och bara umgåtts. Dels för att det var skönt att vara hemma, men framförallt bristen på energi. Alltså, sömnen. Den är ganska frånvarande just nu. Truls vaknar flera gånger per natt, och vill INTE sova i sin egen säng. Ligger han hos oss så vrider och vänder han sig i en evighet, och trycker med fötterna mot antingen mig eller mannen. Jag håller på att bli lite tokig. Han brukar inte ha några problem alls med att sova i sin egen säng. Känner inte alls igen mitt barn.

Tar tacksamt emot goda råd och tips!

… Han där som skjuter fram hakan och morrar “Raaaargh”, ungefär hela tiden.

Truls är tokig i hästar. Så detta lilla söta stall från Woodlii, leker han gärna och länge med. Finns hos Jollyroom.

   

Mysigt att få vara hemma med min guldklimp. Trots grus i ögonen och ett trött och tungt huvud.
Jag har lovat mig själv att lägga mig tidigt ikväll. Vi får väl se hur det blir med det…

Ett glas vin och ett serieavsnitt senare lär jag väl ha slocknat i soffan.

2 thoughts on “En dag hemma med honom

  1. Hej,jag kan rekommendera en bok som heter kaninen som gärna ville sova det är en väldigt speciell bok som man läser för barnet med instruktioner och dom nästan garanterar att barnet somnar jag har skickat den till mitt barnbarn i New york så får vi se om han somnar lite snabbare på kvällarna
    Det finns 3 olika böcker i serien den om kaninen om ett tåg och omen elefant. Det kan kanske vara värt att prova
    Lycka till

    1. Hej Lisbeth, Tack snälla för tipset. Den boken har vi inte men hört mycket gott om den. Ska ge det ett försök 🙂 Kram och fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *