Black Friday Wishlist

Godmorgon fredag!

Underbart eller hur? Denna veckan har gått väldigt fort och innehållit väldigt lite sömn. Men vet ni. Igår gick jag och la mig kl 19. Direkt efter middagen. Natten till igår var en riktig mardröm med flera oroliga uppvak. Köpte förtvivlat berocca boost påväg till jobbet igår i hopp om att det skulle ge lite extra energi. Tog mig igenom arbetsdagen med nöd och näppe. Fick ha disco i bilen påväg hem för att jag inte skulle somna.

Tack och lov har natten till idag varit något bättre och jag känner mig iallafall inte dödstrött. Ett par berocca lär det troligtvis bli under dagens gång.

Idag är det Black Friday, om någon nu lyckats missa det?! Helt galet vad vi anammar konsumtionskampanjer från väst.

Är det någon rea utöver Jul-rean, som är värd att vänta på, så tycker jag att Black Friday brukar leverera. Har haft några ting på span som jag ser är på REA, dags att slå till nu kanske?

Underbart set från By Malina som jag suktat efter länge nu. Perfekt till jul och nyår, men även kunna användas separat till läder leggings eller en stickad tröja till kjolen. Så fint1! Väntat in läge att slå till. Nu finns de på 30% rabatt hos Boozt!

Plisserad kjol HÄR Top HÄR

Cashmere tröja från Soft Goat med ljuvlig detalj på ärmen. Nu med 20 % rabatt HÄR.

Klänning från Gestuz, som jag fick span på när jag och tjejerna var inne på Magasin under helgen vi var i Danmark. Jättefint skimrande tyg och smickrande volang i midja. Nu med 25 % rabatt HÄR.

Så, vad tycker ni… Ska man slå till?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *