Julduka

  

I år ska vi hålla i julfirandet på min sida av släkten. Vilket är himla roligt tycker jag. Älskar att planera och få pyssla inför fester och få det sådär stämningsfullt och inbjudande. Har börjat fundera på dukning och beställt hem lite grejer som jag tänkte använda mig av. Bl.a. detta fatet i 3 våningar, som passar lika bra att pynta fint, eller servera julgodis eller glöggsnittar på. Fatet kommer från Nordal och finns HÄR. Basen tänker jag hålla vit och i linne. Har införskaffat en Linneduk från Himla (HÄR). En duk som jag saknat när det kommer till att duka fint och kan ju användas vid alla tillfällen igentligen.Likaså har jag bunkrat upp med vita linneservetter (HÄR) som man enkelt kan få juliga med en liten grankvist och juteband.  Väldigt bra att ha en bas av textilier till dukning som man kan pynta efter tillfälle. För mig handlar julstämningen mycket om växter. In med mossa, granris, paradisäpplen, lärk (kottepinnar), hyacinter, Amaryllis, så har du snart ett väldigt stämningsfullt och juligt hem.

Nu ska mannen och jag krypa upp i soffan. Njuta av granen som har fått komma in idag.

Stor kram från mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *