Vår julafton

God fortsättning!

Mår ni bra? Har ni haft en mysig julhelg?

Vår jul har varit härlig, men väldigt intensiv. Något som symboliserar frid har plötsligt blivit något väldogt hektiskt och stressigt för mig. Såhär i efterhand har jag tänkt mycket på vad vi egentligen firar med julen. Det är så lätt att komma av sig bland allt fixande och donande för att julfirandet ska bli så bra så möjligt att man faktiskt tappar vad som egentligen är viktigt. Nä, nästa år ska jag minsann tagga ner och ransaka vad som verkligen är prioriterat. Jag vill kunna njuta och inte vara stressad.

Men nog om det.

Vår julafton spenderades hos svärföräldrarna. Familjen var samlad och Truls och hans två jämnåriga kusiner hade fullt ös kan jag lova. Stundvis visste jag knappt om jag åt sill eller korv. Men däremellan så hade vi det väldigt mysigt och det var så fint pyntat hos svärmor och svärfar.

Min lille älskling uppklädd för julfirande.

Och en av hans kusiner i lika fin outfit.

Fantastisk pampig och stämningsfull dukning.

Dukat för hela familjen.

På juldagen firande vi med min sida. Men det får bli i ett annat inlägg.

Nu, ska jag passa på att krypa upp intill mannen och Leo, med en film.
Fånga det där lugnet som jag så febrilt längtar efter.

Fin kväll till er <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *