Minnen

  

Har gått igenom året som gått på bloggen och insett hur mycket som man faktiskt hinner med på ett år. 2017 har kantats av både glädje och sorg. Hösten har känts mest händelserik och intensiv på olika plan. Vi flyttade från vår sekelskiftespärla i stan och ut till landet i slutet av sommaren. Hösten inleddes och min mamma fick ett tungt besked om tumörer i tarmen. Något som jag inte gått ut med tidigare på bloggen, då det har snurrat så mycket i mitt huvud kring detta, och inget har varit säkert gällande prognos och behandling. Hon är en av få som står mig allra närmast i livet och det har verkligen känts overkligt att hon drabbats av denna hemska sjukdom. Lagom till jul fick vi underbara nyheter om att OP gått bra och att en förväntad cellgiftsbehandling inte är nödvändig. En ofantlig lycka och hallelujah moment över det samtalet.

En annan stor sorg under hösten var att ta ett plötsligt farväl av vår älskade räv. Efter ett akut diskbrott som resulterade i förlamad bakdel kändes det ända rätta för hennes skull att avsluta lidandet. Som en självklar del av familjen lämnade hon ett stort tomrum efter sig och familjen kändes inte komplett utan henne. Vi ville absolut inte leva utan hund. Vilket ledde till att ny familjemedlem välkomnades in i familjen som en fantastisk julklapp. Genom Leo får Belle leva vidare med oss.

Höjdpunkterna under året har helt klart varit att få ägna min tid tillsammans med Truls och att i början av hösten börja en ny anställning som Webbdesigner på Tailor Store.

 Med 2017 minnen i högt och lågt, ser jag mycket fram emot 2018. Jag hoppas på ett år med mer ro och tid att få finnas till för stunden. Ägna mig mer åt sådant jag tycker är roligt och skapa underbara minnen tillsammans med människor jag tycker om.

Jag hoppas ni vill hänga med på den resan.

2 thoughts on “Minnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *